Online bestellen van kaarten

Door een aantal technische mankementen raakt onze online-besteltool nog niet actief - waarvoor onze oprechte verontschuldigingen! We proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen!
Kaarten voor de zaterdagavond,voor het eetfestijn en de sneukeltocht op zondag zijn ondertussen nog steeds  in voorverkoop te verkrijgen bij de comitéleden of in een aantal voorverkooppunten in Zulte (krantenwinkel Revue - Café's 't Leiezicht en Twins) in Olsene (bakkerij 't Krokantje) en in Machelen (krantenwinkel Dimitri).
Voor het motortreffen op zaterdag is vooraf inschrijven niet echt noodzakelijk - inschrijven vooraf aan  de start (13u Cafe 't leiezicht) is perfect mogelijk.
Voor de Run For Fun op zaterdag kun je ook perfect voor de start inschrijven! Kleuters starten om 14u - kids om 14.15u - juniors om 14.30u en volwassenen om 15u.
Wens je toch vooraf in te schrijven - stuur dan een mail naar info@kapelhoek.be met vermelding hoeveel/welke kaarten je wenst - je krijgt dan instructies per mail terug hoe je uw betaling in orde kunt krijgen.
Nogmaals onze verontschuldigingen voor het ongemak