Kapelhoekkermis 2020 GEANNULEERD!

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen en beslissingen van de federale regering rond het Coronavirus (Covid-19), heeft het comité de moeilijke maar weloverwogen beslissing genomen om de komende wijkkermis - gepland in het weekend van 15-16-17 mei 2020 - te annuleren. Alle maatregelen volgend lijkt het ons niet mogelijk om de wijkkermis nog op een goede manier te organiseren of te laten doorgaan.

Het was dit jaar de 40ste editie van de welgekende Kapelhoekkermis. Het comité was erin geslaagd opnieuw een topprogramma voor het ganse weekend in elkaar te boksen! Naast de gekende activiteiten zoals het optreden van de kleuters uit de wijkschool op vrijdagavond, de vinkenzetting op zaterdag en oa het eetfestijn op zondag was er op zaterdagavond ook weer een showavond gepland. Niemand minder dan De Romeo’s, Les Folles de Gand (travestieten) en coverband Fons en die van Ons stonden geprogrammeerd.

Maar in de gegeven omstandigheden is het niet langer mogelijk onze kermis veilig en optimaal voor iedereen te laten verlopen. De gezondheid van alle mensen primeert nu dusdanig dat we de gehele kermis in 2020 annuleren!